Direct contact: +31 (0) 20 488 1550 (7 dagen per week 24 uur per dag) | planning@kingkoerier.nl
kies uw taal: ga naar de Nederlandse versie van onze website | King Koerier BV go to the English version of ouw website | King Koerier BV

Kies de oplossing die bij u past

King Koerier biedt een uitgebreid dienstenpakket voor goederen tot en met 500 kilo. Uiteraard zijn zwaardere zendingen op aanvraag ook mogelijk. Hieronder staan alle diensten beschreven. Komt u er niet uit of wilt u advies welke oplossing bij u past? Bel ons dan even; wij helpen u graag verder.

 

Spoed Service

Moet uw zending meteen weggebracht worden? Dat kan met de Spoed Service. Als onze chauffeur uw zending heeft opgehaald, brengt hij deze meteen door naar het door u opgegeven afleveradres. De Spoed Service kent drie varianten: de Regio Service, de Nationale Service en de Internationale Service.

 

Regio Service:

Hierbij gaat het om het vervoer van uw zendingen in en rond de regio Amsterdam. Hieronder vallen Amsterdam-Centrum, -Noord, -Oost,  -Zuid en –West, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Schiphol en Ouderkerk aan den Amstel.

 

Nationale Service:

Hierbij gaat het om het vervoer van uw zendingen binnen Nederland, maar buiten de Regio Service.

 

Internationale Service:

Hierbij gaat het om het vervoer van uw zendingen buiten Nederland, het zogenoemde grensoverschrijdende vervoer.

 

ADVIES NODIG? BEL ONS GERUST

 

Overnight Service

Deze service heeft betrekking op het vervoer van uw niet- waardevolle documenten en pakketten binnen Nederland. Uw zending wordt vandaag opgehaald en de eerstvolgende werkdag op het door u opgegeven afleveradres bezorgd.

 

Export Service

Deze service heeft betrekking op het vervoer van uw documenten en pakketten vanuit Nederland naar wereldwijde bestemmingen. Het grote voordeel van deze service is dat u fors kunt besparen op de kosten, soms wel 85 procent in vergelijking met de Spoed Service. Uw zending wordt na het ophalen als groupage vervoerd naar het door u opgegeven adres. De aflevertijd is afhankelijk van de bestemming.

 

Pallet Service

Wij kunnen met deze service bijna alles vervoeren. De kosten zijn, bijvoorbeeld in vergelijking met de King Spoed Service, relatief laag. De koerier haalt uw zending op. Deze wordt als groupage vervoerd naar de door u gewenste eindbestemming. De aflevertijd is afhankelijk van de bestemming.

 

On-Board Koerier

Bij deze service wordt uw document of pakket met de eerst beschikbare vlucht naar de plaats van bestemming gevlogen, waar ook ter wereld. Onze koerier zorgt persoonlijk ervoor dat de zending wordt afgeleverd.

 

Hangend kleding vervoer

Bij deze service bieden wij de mogelijkheid om uw kleding te vervoeren. Deze hangt aan winkelrekken, zodat de kleding schoon, veilig en netjes op plaats van bestemming komt. Deze service is vooral geschikt voor mode- en winkelbedrijven, maar ook voor ondernemers die op een vakbeurs staan.

 

KOERIER NODIG? BEL ONS GERUST

 

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay